BAS Beleving

RESTAURANT

Het restaurant gedeelte van BAS Barneveld biedt een unieke beleving. Een open keuken met een braziliaanse grill, een butcher corner en een tweetal green eggs.

Het restaurant biedt plaats aan zo’n 30/40 gasten. Hier wordt de lekkerste steak van Barneveld geserveerd.

BAS Beleving Restaurant
 

SERRE

Onze serre biedt biedt zo’n 110 zitplaatsen, inclusief haarden, verwarmde banken en rookruimte. De serre is zowel verwarmd als gekoeld, waardoor er tijdens alle seizoenen gebruik gemaakt van kan worden.

Ook tijdens het roken hoeft u dus nooit in de kou te zitten. De serre heeft een gedeelte waar gerechten uit het restaurant worden geserveerd en een deel waar finger food wordt geserveerd.

BAS Beleving Serre
 

BIERCAFE EN WHISKY LOUNGE

Geniet van het beste bier. We hebben meerdere speciaalbieren op de tap en nog veel meer op fles. Bij iedere hap hebben we wel passend bier.

Neem met je vrienden plaats aan een van onze taptafels of bewonder de tap van dichtbij door aan de bar plaats te nemen. In de whisky lounge kun je lekker onderuit zitten in een van de lounge banken, terwijl je geniet van de lekkerste single malts.

BAS Beleving Bier & Whisky
 

DE PLEK VOOR FEESTEN EN PARTIJEN

BAS Barneveld is dé plek voor feesten en partijen. Een gezellige avond begint met het lekkerste bier en de beste bbq gerechten. Organiseer een verjaardagsborrel in het biercafé of een whisky proeverij in de whisky lounge.

Samen met uw gasten de voetjes van de vloer? Dat is geen probleem met onze flexibele DJ boot en het beste geluid met het Void Acoustics® geluidssysteem.

BAS Beleving Feesten

Reserveren

0342 49 09 69

Reserveer

Online